Main content

Inhoud

Pasta aglio e olio

Nieuws: 29 juli 2021
Plant Power

Snel en makkelijk iets lekkers op tafel? Dan is dit recept ideaal!
De bereidingstijd is maar 15 tot 20 minuten en de maaltijd is goed voor 2 personen.

Ingrediënten:
200 gr spaghetti
1 Spaanse peper
3 teentjes knoflook
Verse peterselie
75 ml olijfolie, extra vergine
Snufje peper en zout.

Bereiding:
De pasta gaar koken in een pan met water en wat zout. Ondertussen de knoflook grof hakken en de rode peper in kleine stukjes snijden. De olie in een koekenpan verhitten, knoflook en rode peper toevoegen en rustig een paar minuten mee bakken. Let op dat het niet aanbrandt. De spaghetti afgieten en toevoegen aan de koekenpan en door de knoflook, olie en rode peper heen roeren. Hak de peterselie fijn en meng deze door de spaghetti. Daarna verder op smaak brengen met peper en zout.

EET SMAKELIJK!

Liever uit eten? We delen graag wat tips met je om lekker plantaardig uit eten te gaan!